WIL WILLEMSEN WEEKEND

Afgelopen decennia was het werk van Wil Willemsen te bewonderen in diversen topgaleries in Nederland. Ook bij de Galerie Den Haag is zij nog steeds een zeer gewaardeerd kunstenaar.

Vele bewonderaars herkennen de gezellige of intieme onderonsjes die Wil in haar eigen stijl met krachtige streken wist te vangen op doek. Mensengroepen bijeengebonden in ruige verf ritmes en in herkenbare kleuren. Haar werk laat de toeschouwer genoeg ruimte voor een eigen interpretatie.

Nu haar fysiek het helaas niet meer toelaat om nieuw werk te maken en er echt een einde is gekomen aan haar actieve kunstenaarschap, wil zij de verzamelaars en bewonderaars van haar werk bedanken voor de waardering van haar werk.

Tijdens het weekend van 25 en 26 november wordt u de mogelijkheid geboden om onder het genot van een hapje en een drankje haar werken te komen bekijken tijdens dit speciale Wil Willemsen Weekend bij De Galerie Den Haag. 

Haar werken zijn vanuit alle galeries samengebracht en worden voor een laatste keer gepresenteerd. Op haar eigen verzoek wil zij al haar originele werk éénmalig aanbieden voor een sterk gereduceerde prijs. Iets wat heel ongebruikelijk is in de kunstwereld maar wel een mooie geste is. Voor u een laatste kans om nog voor een hele mooie prijs nog een prachtige Wil Willemsen aan te kopen.

Het Wil Willemsen Weekend, een eerbetoon aan een bijzondere kunstenaar.

Kijk hier voor voor alle werken. De getoonde prijzen zijn nog E X C L U S I E F de 30% korting

Datum: 24-11-17