Theo Koster

Kunstenaar Theo Koster maakt prachtige kleurrijke abstracte landschappen. Kosters gevoel voor de juiste kleurkeuze en de dynamische verfbehandeling creëren een specifieke sfeer in elk afzonderlijk schilderij.

Lees verder...

Kunstenaar Theo Koster maakt prachtige kleurrijke abstracte landschappen. Hij studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en aan de Academie voor Beeldende Kunst in Arnhem. Daar maakte Koster zich een eigen beeldtaal meester die hij tot op de dag van vandaag toepast en uitbreidt.

Vlakverdeling in landschap

Het thema landschap is altijd aanwezig in het werk van Koster. In het vroege werk wat duidelijker en tegenwoordig meer ingetogen. Kenmerkend voor zijn werk is de vlakverdeling; grote stukken lucht, land of water met een lage horizon en helder kleurgebruik

Dynamische stijl

Kosters gevoel voor de juiste kleurkeuze en de dynamische verfbehandeling creëren een specifieke sfeer in elk afzonderlijk schilderij. Hoewel de werken dynamisch en verhalend overkomen, heerst er tegelijkertijd rust in de voorstellingen.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 98 werken van Theo Koster. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.

verkocht

A

A
Theo Koster

verkocht

2

2
Theo Koster