Susan Schildkamp

Susan Schildkamp schept in haar schilderijen voorstellingen tussen waak en droom. De kunstenares werkt beelden uit die ze onderweg tegenkomt, ze vangt landschappen, mensen, huizen, gebouwen en niet in de laatste plaats sferen.

Lees verder...

Eigen beeldtaal

Susan Schildkamp heeft door de jaren heen haar eigen beeldtaal ontwikkeld om uitdrukking te geven aan datgene wat haar beroert. Ze heeft een techniek gevonden om kleuren, zoals die in haar fantasie bestaan, ook voor anderen waarneembaar te maken. Helder, transparant, maar vooral intens. 

Fantasie

De thema’s in haar werk liggen op de grens tussen realiteit en illusie. Huizen deinen mee op de wind, een toren lijkt als uit de hemel gevallen, een kermispaardje zweeft boven het water en perspectieven wisselen elkaar af. Soms lijkt de bovenkant de zee en de onderkant de hemel. In die zin is het werk van Susan Schildkamp zowel in abstracte- als in realistische zin stellig. Toch is er geen sprake van een contrast, haar werken vormen één geheel.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 15 werken van Susan Schildkamp. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.