Susan Ruiter

Voor Susan Ruiter ligt de uitdaging in het weergeven van beweging en emotie. Dit resulteerde in de herkenbare voluptueuze dames. Samen aan de thee, gezellig met de hond op schoot, koken met vriendinnen en soms zelfs een sexy verschijning.

Lees verder...

Susan Ruiter is geboren op 6 november 1969 in Den Haag. Ze leerde al op jonge leeftijd dat creatief denken de basis vormt voor ontdekkingen. Na een opleiding aan de Mode Academie volgde Susan verschillende cursussen en workshops die haar bestaande interesse voor kunst ontwikkelde.

Voor Susan Ruiter ligt de uitdaging in het weergeven van beweging en emotie. Dit resulteerde in de herkenbare voluptueuze dames. Wereld beroemde kunstenaar Ferdinando Botero is een grote inspiratiebron voor deze stijl.

Susan Ruiter leeft voor haar passie; iedere dag is zij bezig met het maken van kunst. De werken zijn opgebouwd uit dikke lagen verf. De gezellige en kleurrijke doeken kunnen gezien worden als een afspiegeling van het positieve karakter van Susan. Momenten uit het dagelijks leven worden vrolijk weergegeven. Samen aan de thee, gezellig met de hond op schoot, koken met vriendinnen en soms zelfs een sexy verschijning.

Inmiddels is Susan Ruiter een gevestigde naam binnen de beeldende kunst. Zij heeft in de afgelopen 20 jaar door heel Nederland geëxposeerd en haar werk is verkrijgbaar bij verschillende galerieën in binnen- en buitenland. Het werk inspireert, motiveert en creëert een prettige omgeving. De vrolijkheid spat ervan af!

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 6 werken van Susan Ruiter. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.