Saskia Bremer

Een colorist pur sang, zo staat Saskia Bremer in de kunstwereld bekend. Zij verdeelt haar tijd tussen haar ateliers in Portugal en Nederland. Vele mediterrane titels getuigen van haar voorliefde voor warm en zonnig Europa: Jardim do Vale, Medronheira en Tres Flores. Het optimisme dat haar werk uitstraalt, de helderheid en de warme kleurstelling, het zijn dergelijke aspecten die het werk van Saskia Bremer geliefd maken bij een breed publiek.
 

Lees verder...

Saskia Bremer begint haar kunstenaarsbestaan op een opmerkelijk laat moment in haar leven. Pas halverwege de jaren negentig beëindigt zij een lange carrière in het onderwijs om zich geheel te kunnen richten op de kunst. Ze heeft er dan al wel diverse avondcursussen en een opleiding aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag op zitten. Eenmaal ontworsteld aan de strenge normen en regels van de academie, begint zij haar eigen stijl te ontwikkelen. Spontaniteit en intuïtie zijn daarbij de belangrijke peilers.

 

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 2 werken van Saskia Bremer. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.