Rémi de Ligny

Rémi de Ligny creëert zijn kunstwerken door het samenstellen van verschillende foto’s. Hij heeft oneindig veel aandacht voor details. De sfeer van zijn werken is te omschrijven als nostalgisch, futuristisch en surrealistisch.

Lees verder...

Rémi de Ligny is opgegroeid in Leiden, waar hij nog steeds woont en werkt. Na een opleiding in de grafische industrie is De Ligny werkzaam als koerier bij Apple, waar hij in zijn vrije uurtjes achter de computer kruipt om zichzelf het grafisch ontwerpen aan te leren.

Talent                                      

Het blijkt al snel dat De Ligny talent heeft in het grafisch ontwerpen en hij mag bij verschillende ontwerp bureaus aan de slag. In zijn vrije tijd begint hij met het maken van fotocollages. Niet wetende dat dit uit zou monden tot ware kunstwerken.

Eigen stijl

De Ligny creëert zijn kunstwerken door het samenstellen van verschillende foto’s. Hij heeft oneindig veel aandacht voor details. De sfeer van zijn werken is te omschrijven als nostalgisch, futuristisch en surrealistisch. Terugkerende thema’s in de werken van De Ligny zijn bevreemding, identiteit en de eeuwige strijd tussen goed en kwaad.

De kunstwerken zijn op groot formaat afgedrukt, waardoor De Ligny de diepte en zeggingskracht van zijn werken volledig weet te behouden.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 4 werken van Rémi de Ligny. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.