Luc Peters

Luc Peters is even eigenzinnig als de kunst die hij maakt, hij houdt zich niet aan regels. Met zijn eigen manier van creëren, profileert Peters zich als een onverschrokken kunstenaar die niet traditioneel en verrassend anders werkt.

Lees verder...

Beeldend kunstenaar Luc Peters heeft in zijn loopbaan met succes geëxposeerd bij verschillende galeries in het binnen- en buitenland. Zijn werk was te zien in diverse galeries in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Ook in België en Duitsland heeft Peters talrijke exposities op zijn naam staan. Zijn opleiding heeft hij genoten aan de Academie Maastricht en de Academie Tilburg.

Luc Peters is even eigenzinnig als de kunst die hij maakt, hij houdt zich niet aan regels. Met zijn eigen manier van creëren, profileert Peters zich als een onverschrokken kunstenaar die niet traditioneel en verrassend anders werkt. Hij streeft ernaar om niet volgens een vooropgesteld plan te werken, maar juist vanuit een spontaan creatief proces. Daarmee geeft hij het ongewisse, het onbedoelde en het onverwachte alle gelegenheid zich te laten gelden.

Met zijn fascinatie voor onorthodoxe materialen, ‘littekens van de tijd’ of ‘fossielen’ zoals de kunstenaar ze zelf noemt, weet Peters de kijker telkens weer te boeien. Zijn werk is krachtig door toepassing van innovatieve technieken. Hij drukt als het ware zijn stempel op het materiaal en geeft op deze manier zijn ervaringen en ideeën aan de toeschouwer door.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 2 werken van Luc Peters. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.