Jeanette Lotz

Lotz heeft een passie voor cultuur en mens die ze vaak door laat schemeren in haar werk. Met een paar eenvoudige beelden en motieven onthult ze een waaier van emoties, spanningen en veranderingen.

Lees verder...

Jeanette Lotz is opgegroeid op de Duits/Zwitserse grens en begon haar kunst- en vormgevingscarrière in de mode-industrie. De experimentele kunsttechnieken die ze in de mode-industrie leerde, kwamen steeds meer centraal te staan in haar leven.

Eigen techniek

Lotz is een kunstenares die gebruik maakt van een uniek medium dat is uitgevonden en geperfectioneerd door haarzelf. Ze maakt gebruik van de sterke kanten van verschillende media. Door de interactie tussen tekst en beeld, de sterke schaduwen en het benadrukken van details zijn haar werken complexe constructies.

Cultuur

Lotz heeft een passie voor cultuur en mens die ze vaak door laat schemeren in haar werk. Met een paar eenvoudige beelden en motieven onthult ze een waaier van emoties, spanningen en veranderingen die allemaal te maken hebben met haar thema van een moderne samenleving die wankelt tussen de schokkende realiteit.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 0 werken van Jeanette Lotz. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.