Geert Kollau

Schilderen met fotografie is wat kunstenaar Geert Kollau doet. In één kunstwerk van Kollau zijn vaak wel honderd foto’s verwerkt. Geert Kollau woont en werkt in Brabant, waar hij na een aantal roerige jaren in onze hoofdstad zich nu richt op zijn kunst.

Lees verder...

Inspiratie en techniek

Geert Kollau haalt zijn inspiratie uit de wereld om hem heen. De indrukken die hij dagelijks opdoet, zorgen ervoor dat hij nooit om onderwerpen verlegen zit. Met zijn kunstwerken uit hij een boodschap overbrengen. Net als de oude meesters maakt Kollau veel gebruik van symboliek in zijn werk. Hij vertelt daarmee als het ware een verhaal. Deze brengt hij over door middel van mixed-mediatechnieken. De basis is fotografie en in combinatie met de computer brengt hij dit tot een fantastisch resultaat.

Curriculum

De kunstwerken van Geert Kollau worden door het hele land tentoongesteld. Daarnaast is zijn werk tentoongesteld op gerenommeerde kunstbeurzen als Ouverture Art Basel Miami, RAW Art Fair Rotterdam en natuurlijk op Art Breda.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 0 werken van Geert Kollau. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.