Clemens Briels

Clemens Briels maakt kleurrijke kunstwerken die neigen naar het kubisme. Hij exposeert met veel succes in Europa, Noord-Amerika en in het Midden-Oosten. Door zijn universele voorstellingen, is het werk van Briels overal herkenbaar.

Lees verder...

Nationale- en internationale bedrijven die zich willen manifesteren door middel van kunst vragen daarom regelmatig naar het werk van deze kunstenaar. Enkele voorbeelden van bedrijven waar Briels mee werkt, zijn Ford, KLM Royal Airlines, Philips, ABN AMRO, Holland Casino en DSM Chemicals. 

Creatief werk

Briels beperkt zich niet tot het schilderen op linnen en het creëren van driedimensionale objecten. Hij vervaardigt tevens beelden, glaswerk en tapijten. Voor Leolux ontwierp Briels eetkamerstoelen, hij bekleedde vijftig Ford Ka’s met zijn stofdesign en nog eens duizend Ford Ka’s dragen zijn signatuur in de speciale ‘Kunst met een grote Ka’ -editie. Daarnaast was Briels de officiële kunstenaar van de Olympische Winterspelen in Salt Lake City in 2002. Hij was de eerste Nederlandse kunstenaar die werd geselecteerd door het Amerikaans Olympisch Comité. Zijn kunst was te zien in het ontwerp van de officiële poster voor de Olympische winterspelen in 2002.

Verberg uitgebreide omschrijving

De Kunstuitleen Den Haag biedt u een keuze uit 62 werken van Clemens Briels. Klik op één van de werken voor meer informatie en beschikbaarheid voor verhuur.