De Kunstuitleen Den Haag

Wat maakt de kunstuitleen Den Haag bijzonder?

De Kunstuitleen Den Haag is gespecialiseerd in moderne hedendaagse kunst; wij zeggen niet zonder trots dat wij u de beste collectie van Den Haag en omstreken bieden. U kunt kiezen uit meer dan 4000 doeken, etsen, litho's, zeefdrukken en foto's. Ook beschikken wij over een ruime collectie beelden, glas en keramiek.

Uniek voor een kunstuitleen is dat wij over onze eigen professionele lijstenmakerij beschikken waar wij uw inlijsting kunnen aanpassen aan uw smaak en interieur. Alle doeken en foto's kunnen aan een gewone haak worden opgehangen, maar wij bieden ook keuze uit verschillende ophangsystemen. Daarom zijn er al een groot aantal bedrijven en particulieren die gebruik maken van onze op maat gesneden manier van kunst lenen.

Op wat voor manieren kan ik kunst lenen?

De Kunstuitleen biedt u maar liefst drie manieren om kunst te lenen: u kunt alleen huren en er zijn twee vormen van de huur/spaar-combinatie. Zo kunt u zelf de manier kiezen die het beste past bij uw situatie. Wij helpen u uiteraard graag in het maken van de juiste keuze.

De Kunstuitleen Den Haag

Huur/spaar-combinaties

Wilt u op termijn een werk aanschaffen, maar wilt u eerst uitproberen of het goed bevalt? Dan is onze huur/spaar-combinatie ideaal. Per maand betaalt u 3 % van de waarde van het door u uitgekozen werk. Maar liefst 2 % daarvan geldt als uw spaartegoed, dat u kunt gebruiken om op een door u gekozen moment een willekeurig werk uit onze collectie aan te kopen.

Nieuw

is de combinatie waarmee u maar 2% in totaal betaalt waarvan 1% huur en 1 % spaar. U mag zelf de keuze maken.

Alleen Huren

U mag natuurlijk ook alleen huren. Voor mensen die regelmatig iets nieuws aan de muur willen is dit het ideale systeem. De minimale huurperiode is maar vier maanden dus u zou in theorie maar liefst drie maal per jaar uw interieur kunnen vernieuwen.

Bij het huren van een werk betaalt u per maand 1,75 % van de waarde van het gehuurde kunstwerk. Zo kunt u al een kunstwerk huren vanaf een paar euro's per maand.

Voor alle systemen geldt: Bevalt een werk dat u huur/spaart of huurt u goed, dan heeft u altijd de optie om het werk meteen aan te schaffen. Een kunstwerk dat u huurt kan niet verkocht worden aan iemand anders.

Lidmaatschap en betaling

Betaling gaat per maand via automatische incasso.

Het lidmaatschap kost normaal € 22,50 per jaar, maar als u deze website vermeldt krijg u dit kalenderjaar deze kosten van ons cadeau. Lidmaatschap is bij ons geen loos begrip, wij rekenen sowieso geen bezorg en ophaal kosten binnen een straal van 50 km rond Den Haag en mocht het heel ver weg zijn proberen wij dit zo gunstig mogelijk te regelen en u betaalt hoogstens een kleine bijdrage.
Wij hangen het werk desgewenst bij u op en ons advies is deskundig en zonder meerprijs. Ook organiseren wij regelmatig exposities, culturele evenementen en nemen deel aan nationale en internationale kunstbeurzen waarbij U als eerste wordt uitgenodigd.

Renteloze en Kosteloze Kunstkoop regeling!

Naast onze laagdrempelige en flexibele en uitleen mogelijkheden biedt De Kunstuitleen Den Haag ook een zeer aantrekkelijke renteloze kunstkoop regeling.

Mocht u zeker zijn van uw keuze voor een bepaald kunstwerk en geen behoefte hebben aan flexibele wissel mogelijkheden dan kunt u naast directe aankoop ook kiezen voor onze renteloze Kunstkoop regeling. U betaalt dan 25% of meer aan, en het restbedrag kan dan in 12 of 18 gelijke maandtermijnen worden voldaan. Middels de handige schuiftool onderaan ieder kunstwerk kunt u zelf uw ideale aanbetaling en maandbedrag bepalen.

Een voorbeeld:

U ziet een kunstwerk van Casper Faassen met een aankoopwaarde van €2.200,- dat u via de Kunstkoop regeling wil aanschaffen. Uw aankoop wordt dan als volgt berekend:

Aankoopwaarde: € 2200,-
Aanbetaling 25%: € 550,-
Restbedrag: € 1650,- * en 12 termijnen van €137,50 of in 18 termijnen van €91,67.
De renteloze en kosteloze Kunstkoop regeling van De Kunstuitleen Den Haag, een mooie manier om kunst in huis te halen!

schrijf je in voor de nieuwsbrief