De Kunstuitleen Den Haag

Nieuwsoverzicht DE KUNSTUITLEEN - DEN HAAG

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van nieuwsberichten die de afgelopen maanden op deze website zijn verschenen.
Klik op de link ...verder om het hele nieuwsbericht te lezen.

Prinsjesdag


6C819096 095E 14EB 422A6051802FAA5C

De Prinsjes op het Noordeinde zijn er klaar voor!

Dinsdag 19 september is het weer Prinsjesdag in Den Haag en speciaal voor deze gelegenheid heeft kunstenares Renee Bazuine deze prompte Prinsjes gemaakt. De Galerie Den Haag en De Kunstuitleen Den Haag zijn op Prinsjesdag geopend, dus kom gezellig onze Prinsenparade bewonderen!

Noordeinde Nocturne 2017

Op zaterdag 11 maart zal voor de 11e keer Het Noordeinde Nocturne evenement plaatsvinden. Dit groots opgezette evenement is een romantische en culturele avond gevuld met prachtige muziek, fashion, culinair genieten...

verder »

Fijne Feestdagen!

Het team van De Kunstuitleen Den Haag wenst u fijne kerstdagen en een spetterend 2017 toe!

verder »

Royal Christmas Shopping Window

In het kader van de etalagewedstrijd van TINK Amazing Shop Windows is gedurende de decembermaand een prachtig kunstwerk van Casper Faassen te bewonderen bij De Kunstuitleen Den Haag.

verder »

Impressie expositie Peter Bastiaanssen (filmpje!)

Impressie van de feestelijke opening van de expositie van Peter Bastiaanssen bij De Galerie Den Haag. Zijn vrolijke kunstwerken zijn nog tot en met 2 oktober te bewonderen!

verder »

Prinsjesdag 2016

Bij De Kunstuitleen & Galerie Den Haag is er in aanloop naar Prinsjesdag, 20 september, een prachtige etalage vol feestelijke prinsjes te bewonderen!

verder »

Of ik gek ben - Expositie en film

De Haagse kunstenaar Crail Moansburg werd een tijd geleden gevraagd om een onder andere een wandschildering te maken voor de film “of ik gek ben” het regiedebuut van acteur Frank...

verder »

Pinksteren

Met de Pinksterdagen zijn er aangepaste openingstijden!

verder »

Nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van bijzondere exposities in De Galerie

 

Laatste Nieuws

« 123 ... 6 »